31 bra saker: Att man inte måste ha julgardiner

För er är det säkert ingen nyhet, men jag lärde mig förra året att man faktiskt inte måste ha julgardiner. Det var väl så att gnällde lite för mina Kulturkollo-kompisar om att jag inte orkade någonting och att inte ens julgardinerna blev uppsatta på grund av den där jäkla utmattningen. Och de bara skrattade (på ett vänligt sätt förstås) åt mig och sa att julgardiner hade de minsann aldrig haft. Man lär så länge man lever…

I år orkar jag mer, men har ändå valt att skippa det där gardinbytet. Mitt fokus ligger på det som är viktigast, alltså det ätbara. Pepparkakor och lussekatter, schackrutor och nu i dagarna den oundgängliga Rocky roaden. Och så har jag tjatat mig till en gran i år trots att vi inte firar julafton på hemmaplan, för att jag älskar grandoften mer än rimligt mycket och har jag bara den så blir det jul oavsett.

Det här är en av de 31 bra saker jag skriver om under december 2017. Alla bra saker hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.