31 bra saker: Att planera helgläsningen

Bilden ovan ska inte missuppfattas på så sätt att ni tror att jag verkligen tror att jag kommer läsa alla de där böckerna. Helgläsningshögar är för mig mer av ett ymnighetshorn att ösa ur, när en bok är läst ska det finnas rätt många lika lockande kvar att välja bland. Så jag har plockat ihop en rätt rejäl hög av biblioteksböcker och annat jag samlat på mig under året. Lite rymdinvasion, skolmiljö, historiskt drama, vinterdeckare, vampyrer och efterlängtat från favoritförfattare. Något för varje läslängtkänsla helt enkelt. Jag tror inte jag kommer sitta boklös under helgerna.

Ser ni några favoriter bland mina utvalda, något som måste prioriteras?

Det här är en av de 31 bra saker jag skriver om under december 2017. Alla bra saker hittar du här.  

4 svar på ”31 bra saker: Att planera helgläsningen”

 1. Jag kan tyvärr inte svara till fråga om vad läsa om de där böckerna…

  Men jag tackar för alla intressant inläggen som jag läste från September ända hit. Det tillhör mina studier (bibliotek- och information service), men jag ska fortsätta att följa bloggen även i framtiden.

  Min kunskaper i svenska är inte så bra. (Jag är finska). Till exempel när jag förstä gången läste rubriken ” 31 bra saker: Lussekatt”, trodde jag, att lussekatt menar katten som vilar.

  God jultiden med böckerna!

  Svara
  • Men åh vad roligt att du hittat hit till mig, och särskilt kul att du kommer via biblioteksstudier, det gillar jag 🙂 Det är imponerande att du orkat läsa och ta till dig på ett annat språk än ditt första, trots att jag skriver om konstiga saker som lussekatter 😉 Jag blir väldigt glad om du vill fortsätta läsa! God jul!

   Svara
 2. Jag påbörjade med spänd förväntan ”Det goda folket” som jag väntat på i evigheter, eftersom jag vrålälskade ”En mörderska ibland oss”. Blev tyvärr besviken. Karaktärerna kändes grunda och det saknades driv i berättandet. Det kändes som att det mesta bestod av överromantiserande beskrivningar av den irländska naturen och folktron. Gav upp efter några kapitel. Hoppas att du gillar den bättre!

  Vill passa på att önska god jul och tacka för en finfin blogg. Har fått så himla många bra boktips av dig genom åren! <3

  Svara
  • Tack så hemskt mycket, hoppas du har en finfin julhelg med mycket skön lästid i sällskap av bättre böcker än ”Det goda folket”. Tråkigt att höra att den inte håller måttet, jag älskade verkligen också hennes förra bok och har nog haft höga förväntningar även om jag försöker hålla det nere lite. Jag har inte hunnit fram till den än, ska ge den en chans men anser mig härmed varnad.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.