16 april 2024

31 bra saker: Julklappar!

Av säkerhetstekniska skäl yppar jag inte ett ord om årets julklappar i fiktiva hushållet. Men jag kan säga så mycket som att jag älskar julklappar rent generellt. Jag älskar allra mest att fundera ut vad jag ska ge andra, men är också rätt barnsligt förtjust i att få egna klappar. Det har blivit en del klappar under åren förstås och favoriterna är inte alltid det förväntade. Att förra årets överraskningsgåva från favoritförfattaren (på bilden ovan syns det fortfarande ouppackade trycket från Åsa Grennvall jag fick mig förärat förra året) var fantastisk är naturligtvis ingen chock, men det där året i barndomen när favoriten i julklappsskörden var ärtsoppa är kanske lite mer oväntat…

Julklappar här är en av de 31 bra saker jag skriver om under december 2017. Alla bra saker hittar du här.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.