18 april 2024

31 bra saker: Nystart

Nyår är min bästa högtid. För att den ger möjlighet till att börja om, men först efter eftertanke. Nyår är vemod (min bästa känsla!) för mig, att minnas det dåliga, dra lärdomar och lägga undan. Att minnas det bra, dra lärdomar och bära vidare.

I år har det hänt en del bra, i världen (jo, men faktiskt, men det är faller lätt i skugga) och i mig. Det har också varit allt det andra – sorgligt och kämpigt. Det dubbla, som det brukar vara. 2018 blir väl lika på det sättet kan jag tänka. Jag hoppas på noll besökta begravningskapell och hälsa bortom små oförargliga förkylningar. Sen är jag nöjd. Nyår är också tiden då jag mitt i allt det där reflekterandet blir medveten om vad som är viktigast för mig. Får vi bara vara friska orkar vi slåss mot allt det andra.

Tusen tack för att ni läser och kommenterar här på bloggen, genom orkdippar och frenesi. Jag önskar er alla ett riktigt fantastiskt 2018, må det innehålla allt det ni önskar er!

Gott nytt år!

Det här, nystart och hopp om framtiden, är den allra sista av de 31 bra saker jag skriver om under december 2017. Alla bra saker hittar du här.  

2 tankar på “31 bra saker: Nystart

    1. Det är ju så, väldigt svårt att hålla blicken på dem i vardagen, men jag ska fortsätta försöka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.