Ingen läsutmaning men…

Jag tar det jättejättelugnt med läsutmaningar i år, också… Största anledningen till det är att det gick såpass bra med läsandet förra året utan minsta lilla utmaning. Jag kör alltså vidare på ett vinnande koncept. Men visst finns det saker jag önskar med läsåret 2018. Som att läsa lite hyllvärmare, som att äntligen få nog med lust för att läsa några klassiker som jag tänkt på länge, som att plocka fram allt som hamnat på läsplattan och sedan fallit i glömska… 

Mitt första läslustprojekt för året blir att återbekanta mig med tre favoritförfattare – Jeanette Winterson, Virginia Woolf och Margaret Atwood. Att just Det finns annan frukt än apelsinerMrs Dalloway och Stone matress också råkar vara hyllvärmare är förstås en trevlig bonus. 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.