16 april 2024

Snacka utmaning!

Den här veckan skriver vi om Korea på Kulturkollo. Och det har visat sig vara en sann utmaning för mig i alla fall eftersom jag tydligen inte kan något alls om vare sig Sydkorea eller Nordkorea. Inte bortom politik och nyhetsrapportering i alla fall. Så i veckans utmaning på Kulturkollo ber jag helt enkelt alla läsare att tipsa mig om sina bästa kulturupplevelser från Korea.

Jag är tack och lov lite mer bevandrad i det kulturella nu än jag var för några veckor sen ändå. Jag har läst Hönan som drömde om att flyga och är just nu djupt involverad i en bokcirkel om den på Kulturkollo läser. Har du också läst den så hoppas jag att du vill vara med och samtala kring den där. Hönan som drömde om att flyga kommer att få sin recension senare i veckan liksom en annan bok jag läst inför temaveckan. Så helt obildad är jag inte längre, men jag hoppas att ni tipsar mig i utmaningen för jag behöver få mycket bättre koll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.