Mars = städmånad = slattläsning galore

Den här månaden tänker jag ge mig på ett litet lästema. Och det är inte så inspirerat som såna brukar vara, ingen resa ut i världen eller annat spännande. Nej, jag har samlat på mig en del böcker som är halvlästa och jag börjar tröttna på det. Det finns förstås böcker jag inte läst klart för att de inte lockar mig och dem låter jag ligga där de ligger, men såna där bra böcker som blivit liggande på grund av annat. Förkylningar, andra böcker, jobbtoppar eller vad det nu kan vara, de ska inte ligga halvlästa länge till. I mars tänker jag ta mig an dem och jag hoppas på att vilja läsa så många som möjligt. Det rör sig förstås också uteslutande om hyllvärmare så jag tänker på mars som slå två flugor i en smäll- månaden också.

3 svar på ”Mars = städmånad = slattläsning galore”

  1. Har gjort lite som du, och har lyckats bränna av fyra stycken såna där riktiga långliggare sen årsskiftet. Nyckeln var att lägga dem alla på samma ställe, och nära tillhands. Det blir väldigt lätt att jag tar en av dem när jag läst ut en bok då de rent av finns närmare tillhands än opåbörjade

    Svara
    • Bra jobbat! Jag tror också på det där med att samla dem så jag har plockat ur bokhyllorna och lagt dem i en lättillgänglig hög som jag hoppas ska locka till läsning.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.