8 mars + Jessica Jones

Idag på Internationella kvinnodagen uppmärksammar vi kvinnors villkor runt om i världen. I år har jag bestämt mig för att hålla mig lugn och inte hetsa upp mig över de där ”grattis på kvinnodagen” som garanterat kommer komma. De menar nog inget illa med det, det är nog bara ogenomtänkt… 

Jag tänker ära dagen genom att slänga mig över säsong 2 av Jessica Jones som släpps på Netflix just idag, jag gissar att släppdatumet inte är en slump. Längtet tills jag får tid att sitta ner med Jessica igen ikväll är nästan paralyserande. Skulle man inte kunna få feministlov resten av veckan?

2 svar på ”8 mars + Jessica Jones”

  1. Säsong två av Jessica Jones var så efterlängtad att jag inte riktigt har ord för att beskriva det. Jag och sambon stängde in oss i sovrummet och såg två avsnitt direkt på kvällen den 8 mars.

    Svara
    • Här tog det lite längre tid och långsamt går det också pga trötthet och sånt tråk. Men så efterlängtad och något avsnitt in verkar det precis så bra som jag hoppades.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.