Love hurts deluxe av Kim W. Andersson

Åh vad jag gillar Love hurts deluxe av Kim W. Anderson. Och det hade jag ingen aning om för en liten stund sen.

Love hurts deluxe kastar mig tillbaka till tiden när jag smygläste de där serietidningarna jag hittade i släktingarnas källare, de där med skräck och halvnakna kvinnor – Chock? Här finns det också sex och skräck, men inte alls det där dåliga (sexualisering och sånt) som fyllde dem. Här är allt väldigt mycket modernare, roligare och himla snyggt.

Love hurts deluxe är resultatet av en synnerligen lyckad kickstarterkampanj. Volymen innehåller inte bara alla Love hurts-serier som skapats, den innehåller också texter av personer som på något sätt varit inblandade i Kim W. Anderssons skapande och så finns där generöst med bakomberättelser, skisser och förklaringar. Rent guld med andra ord.

Min bästa serie är den som Sara Bergmark Elfgren varit med och medskapat. Och så är jag förtjust i den med kung fu-mästarinnorna, och en hel del andra totaltvistade vändningar, blinkningar och galenskaper.

Och så vet jag att jag nu bara måste läsa Alena, den där Love hurts-serien som känner lite på hennes historia lockar verkligen till att jag ska kasta mig in i hennes mörka hemska värld.

[su_note note_color=”#dafdf5″]
LOVE HURTS DELUXE
Författare: Kim W. Andersson
Förlag: Apart förlag (2018)
Köp den t.ex. här eller här.[/su_note]

7 svar på ”Love hurts deluxe av Kim W. Andersson”

 1. Jag älskade denna! Jag hade svårt för Alena eftersom det blev för mörkt för mig (fast du gillar den säkert), men denna hade rätt blandning av absurd humor och skräck. Astrid av samma författare är också en toppenserie, rekommenderas varmt.

  Svara
  • Tack för rekommendationen av Astrid, jag ska absolut läsa den när jag tagit mig an Alena som jag hoppas och tror ska passa mig, det kan liksom inte bli för mörkt för mig 😉

   Svara
  • Det var väl det jag visste om Alena, har precis fått hem den från biblioteket och ser fram emot helgen då jag får tid att sitta ner med den.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.