En ganska lättsmält vecka

Ny vecka betyder nytt tema på den där andra bloggen där jag skriver, Kulturkollo. Den här gången är det min tur att basa över temat och vi har valt att fokusera på allt som är lättsmält. Möjligen något avvikande från hur jag vanligen beter mig i läsningen och tittandet, men om ni läser mitt inledninginlägg här så förstår ni kanske något av logiken.

Just precis nu läser jag inte så värst mycket lättläst, men jag väntar på nytt från såväl Jenny Colgan (jag vet att många redan läst och kanske slutat betrakta det som nytt, men den har inte kommit till biblioteket än och det är min måttstock just nu) som Sarah Dessen. Lagom lättsmält och förhoppningsvis bedårande trevligt. Och mycket, mycket somrigt…

Under veckan kommer jag presentera några lättsmälta böcker som jag läst i det senaste och vad jag tycker om dem, förhoppningsvis kan ni få några tips.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.