Stjärnor som föds

Igår var jag på bio och såg A star is born och herregud vilken upplevelse! Mina förväntningar var rätt höga, mycket beroende på att jag hört en del av soundtracket innan och för att jag älskar Lady Gagas röst, men det här var ändå en filmupplevlese jag var lite oförberedd på. 

A star is born är ingen perfekt film, mycket är det som behandlas känns som skrap på ytan, det finns så mycket outsagt och outforskat att jag nästan blir frustrerad ibland. Det är en film med tio möjliga filmer inom sig. Ibland blir det också förutsägbart, men aldrig så att det känns problematiskt.  Och skådespeleriet från Lady Gaga och Bradley Cooper är fantastiskt, deras röster, var och en för sig och tillsammans, är helt perfekta och musiken bär filmen. A star is born är en mäktig filmupplevelse.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.