Missa inte Nanette!

Är du osäker på vad du ska göra i helgen, hur de lediga timmarna ska fördrivas? Mitt råd är att du ska sova ut, ta en promenad, äta något gott och sen ska du se Nanette (finns på Netflix, och har du inget abbonemang så är det nu du ska utnyttja det där prova gratis en månad-erbjudandet), av och med Hannah Gadsby. Det är viktigt att du gör allt det där andra först så att du är beredd. Jag ägnade en timme åt att köras över av, skratta och gråta lite till Nanette förra lördagen och jag är glad att jag omedvetet förberett mig med en sån dag. 

Jag har inte riktigt ord för att beskriva allt vad Nanette är, men delvis är det en ursinnig uppgörelse med patriarkat, homofobi och kvinnohat. Delvis är det en komedi om konsthistoria. Det är hur som helst väldigt, väldigt starkt och utgör ett ovärderligt perspektiv i samhällsdebatten. Se den, du kommer inte ångra dig, jag lovar.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.