21 april 2024

Tre fina bokomslag

Veckans utmaning på Kulturkollo går ut på att visa tre favoritbokomslag och att berätta varför just de är favoriter. Här kommer mina:

Av oklar anledning är jag väldigt, väldigt förtjust i svartvita omslag och det här är nog mitt allra bästa i den genren (möjligen för att boken är så fantastisk också)

Sen gillar jag det här omslaget väldigt mycket, det var det som fick mig att låna med mig boken från biblioteket och nu gillar jag omslaget ännu mer. Jag vet inte vad jag gillar egentligen, det är något med färgerna och formerna.

The_end_we_start_from.jpg

Och så kom jag att tänka på det här omslaget och hur mycket jag tyckte om det när jag läste boken förra december, det är enkelt och samtidigt lyxigt. Och så är jag nog väldigt svag för omslag som inte säger så mycket om innehållet.

Juldagar.jpg

8 tankar på “Tre fina bokomslag

  1. När jag valde mina bokomslag tänkte jag just det, att en av anledningarna till att jag tyckte om omslaget var att boken var så bra. Precis som du säger om ditt första.

    Dina är vackra!

    1. Ja, det påverkar onekligen, jag tyckte mycket om just det omslaget redan innan jag läste boken (och köpte den nog ärligt talat pga det), men nu älskar jag det ännu mer för att jag vet att det passar boken så bra.

    1. Absolut den bästa julbok jag läst och en av de finaste novellsamlingarna någonsin. Den är så underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.