31 bra saker: Att komma hem

Först tänkte jag att jag skulle göra ett inlägg om resor, men sen kom jag på att jag faktiskt inte gillar det där med att resa så särskilt mycket. Under året har jag tagit tåget till Stockholm och Göteborg några gånger, för att träffa kompisar eller dinosaurier. Och i somras tog vi färjan över till Danmark, det var en rätt så magisk resa, men det var ändå allra bäst att få komma hem. Jag gillar helt enkelt mitt hemma allra mest. Så här följer några bilder från mina resor, men det är att komma hem som är dagens bra sak.

 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Hemestrade i Karlstad idag, med båtbuss och grisspan.

Ett inlägg delat av Helena (@fiktiviteter) 24 Jun 2018 kl. 7:18 PDT

 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Vi åker tåg och lyssnar på ljudbok.

Ett inlägg delat av Helena (@fiktiviteter) 10 Nov 2018 kl. 2:39 PST

Bilderna är hämtade från min instagram, titta in där för fler och mer.

Alla bra saker hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.