31 bra saker: Att kvickna till (och nästan lära sig uppskatta snön)

Den här helgen har mest av allt ägnat åt att piggna till efter veckans förkylning. Jag har tvättat och förberett lite inför nästa helgs julmat, jag har tröttnat lite på läsning och sett en hel del New Girl-avsnitt på Netflix. och så har jag jobbat lite. Och tittat på snön som faller och faller och smälter.

Att piggna till efter en förkylning (och ok då, snö) är en av mina bra saker, alla bra saker hittar du här.

2 svar på ”31 bra saker: Att kvickna till (och nästan lära sig uppskatta snön)”

  1. Jag önskar att vi hade fått snö istället för flera dynga spöregn här hos oss. Hoppas nu att det får ligga kvar hos er och lysa upp adventstiden!

    Svara
    • Det har regnat här också mellan varven och temperaturen ligger kvar runt nollan så jag är riktigt imponerad av att en liten del av snön hänger sig kvar. Hoppas på mer snö och inget regn åt oss båda.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.