Förälskad i trubbel av Sarah Title

Jag läser vidare om Sarah Titles förälskade bibliotekarier och det är fortfarande trevligt. Jag gillade inte bok två lika mycket som den första, men jag har ingen aning om ifall det beror på bok eller humör (och jag tror heller inte att det är den formen av läsupplevelse som mår bra av allt för mycket analyserande).

Jag gillar Joanna som kommer hem till en stad hon hatar och en farmor hon älskar. Jag gillar Liam som är bibliotekschef (men undrar lite smått över hur han gått direkt från att vara biblioteksassistent till chef, det måste vara en översättarmiss alternativt en obegriplig amerikansk bibliotekskarriärväg) och som mest av allt är en riktigt snäll kille. Jag älskar att en genuint godhjärtad kille får vara huvudperson och åtråvärd, det värsta han gör i boken är, ingenting, han är bara riktigt snäll. Det är lite sjukt att det är så pass ovanligt att killar i såna här böcker skrivs utan mörka stråk och aggressiva tendenser att jag reagerar på det. Sarah Title är bra på den sortens killar. Det gillar jag henne ännu mer för.

Jag läser vidare förstås. Mot nya äventyr.

FÖRÄLSKAD I TRUBBEL
Författare: Sarah Title
Förlag: Lovereads by Forum (2018)
Översättare: Olga Brinkborg, originaltitel: Falling with trouble
Andra boken i serien Librarians in love (det är en horribel serietitel, det är det verkligen), första delen är 30dejter på 30 dagar
Köp den t.ex. här eller här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.