Kulturkollo fyller 5 år (och Fiktiviteter tio tydligen…)!

Idag inleder vi det stora firandet av att Kulturkollo funnits i 5 år. Det är förstås galet, tiden rör sig konstigt, det känns som fem minuter och fem miljoner år och så vidare. Egentligen finns det inte så mycket substantiellt att säga annat än att det varit fem oerhört givande, roliga, spännande och utvecklande år. Mitt bästa är att få göra en blogg tillsammans med mina kompisar och våra läsare, och att få utmana mig själv och skriva om inte helt självklara ämnen. Under veckan plockar vi ihop lite av vårt bästa, krångligaste, knäppaste osv. Idag skriver jag ett inlägg om mina fem favoritmöten på bloggen. Du hittar det här.

Under skrivandet av det här inlägget insåg jag att Fiktiviteter också jubilerade i månadsskiftet juli/augusti och just nu sitter jag lite chockad efter att ha insett att det är ett 10-årsjubileum jag missat. Här och nu bestämmer jag att detta ska firas med någon sorts inläggsserie under hösten. Förhoppningsvis kan jag svänga ihop ett första inlägg redan den här veckan. Nu ska jag sätta mig och djupandas i fyrkant över tidens gång och allt det där. Eller så får jag hitta på något sätt att dubbelfira. Lite extra lästid i eftermiddag kanske…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.