Drömhuset av Veronica Henry

Mer avkopplingsläsning än såhär blir det inte. Det är engelsk landsbygd och små (och större) personliga hus, det är kärlekshistorier och familjedramer i historisk miljö, och nutid. Det är glädje och det är ett rätt rejält stråk av sorg.

Drömhuset är fin semesterläsning, eller om man kanske vill låtsas att man har semester en grå höstdag. Boken är en bok som får en att må bra hur som helst, det är huvudsaken. Det enda negativa jag kan komma på är att den fick mig galet sugen på att skaffa sommarhus och något sådant ska jag inte ha…

DRÖMHUSET
Författare: Veronica Henry
Förlag: Printz publishing (2019)
Översättare: Maria Store, originaltitel: The forever house
Köp den t.ex. här eller här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.