Fiktiviteter 10 år! I begynnelsen…

Ja, det var ju det där med Fiktiviteter och att vi tydligen firar 10 år i år jag och bloggen. Det känns smått orimligt, och inte så lite imponerande.

Om den där första tiden har jag egentligen inte mycket att säga. Det var inte så bra, bloggen sökte sin form och jag mitt sätt att skriva. Jag började ju blogga på en annan blogg flera år tidigare, skrev mer om vardagsliv, men kände i samband med att jag fick mitt första bibliotekariejobb att jag ville skriva om läsande. Jag ville jobba läsfrämjande också på fritiden om vi ska uttrycka det tråkigt och bibliotekariskt.

Sen blev jag arbetslös, gick in i en depression och hittade ut igen medelst Wolf hall. Där någonstans känner jag att Fiktiviteter tog fart och blev något riktigt för första gången. Jag ser fram emot att kasta mig in i gamla inlägg och se om jag har rätt. Jag återkommer med en rapport snarast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.