Fiktiviteter 10 år! 2013-2015

När vi är framme vid 2013 så är jag inne i det här med att bokblogga, jag har ”erövrat” instagram och Facebook och twitter också. Det händer mycket på alla fronter.

Tillsammansskapet fortsatte att vara viktigt också dessa år. Jag läste Gone girl och Pappersstädermed Linda, jag hade temadag om Jane Austen, ägnade en hel dag åt att skriva massor av inlägg om diskutera Paradise lost-filmerna och WM3 med Beroende av böcker. Jag hade också temahelg till Stephen Kings ära, i samband med Maria Langs hundraårsdag, om superhjältar och om resor i tid och rymd. Det var väldigt socialt bokbloggandet och det var fantastiskt att skapa saker tillsammans. Det var också häromkring som jag var med och drog igång Kulturkollo. Det har varit en fantastisk resa som jag är mycket tacksam över.

Det händer sällan att jag går tillbaka och läser blogginlägg ”från förr”. Recensioner kollar jag på ibland för att påminna mig om vad jag tyckt och kanske kunna knyta ihop om det rör sig om en serie. Andra inlägg oerhört sällan. 2013 skrev jag två inlägg som jag blev glatt överraskad av att läsa igen. Min recension av boken Kroppspanik blev nominerad i klassen årets bästa inlägg på det årets Forma Books Blog award, men jag har inte läst det på länge. Ett inlägg som helt fallit i glömska att jag ens skrivit handlade om att längta barn och det kan jag känna en stolthet över att ha skrivit, särskilt med tanke på samtalet som följde i kommentarerna.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.