Fiktiviteter 10 år! Nu och vidare

Var befinner jag mig nu med bloggandet? Ja, jag krisar kanske en gång i månaden och tänker att jag kanske borde strunta i allt det här bloggandet. För att bokbloggarna verkar minska i antal, för att jag inte har energi att göra det där roliga jag gjorde tidigare, för att så få läser (äsch jag vet inte om få eller många läser eftersom jag inte har koll på statistiken, men få kommenterar i alla fall). Sen kommer jag alltid på varför jag har den här bloggen och för vem. För min skull, och för att få sprida lite läsglädje och så kör jag på en månad till.

Jag skriver mest om böcker nu, då och då testar jag en inläggsserie, då och då exploderar jag i politisk frustration. Just nu planerar jag inför en bokmässa där jag ska dra omkring och omge mig med kulturella människor och intryck. Och så ska jag intervjua och utmana mig och jag känner att det är dags igen. Över huvud taget känner jag att det viktigaste sommarsemestern gav mig var ork att orka blogga lite till. Jag säger inte att det blir tio år till, men en stund i alla fall. Så länge det är roligt, och det känns just nu som att det kommer vara en ganska lång stund till.

4 svar på ”Fiktiviteter 10 år! Nu och vidare”

    • Nej jag ska inte, inte än på ett bra tag i alla fall. Just nu är det faktiskt extra kul att blogga så jag kör på. Och tusen miljoner tack, det känns fint att få vara en av dina bästa boktipsare.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.