En något förvirrad (men bra) bokmässetorsdag

Jag är en god planerare och när det gäller bokmässan är jag också superbra på att inte följa min plan, men att den spelar roll fick jag erfara idag när jag lyckades lägga ifrån mig planeringen någonstans längs vägen. Jag konstaterade också snabbt att mina dagar som promenixandes på mässgolvet är över, utmattningen anno 2016 och så vidare tog liksom bort allt det roliga från att dela yta med många människor. Nu är det mest bara folk och ljud och intryck och för mycket av allt. Så jag satte mig helt enkelt i en folktom vänthall utanför K-salarna och gjorde en ny seminarieplan.

Jag hamnade slutligen på ett seminarium om skrivande och klass som jag har skrivit lite om här. Därefter blev det seminarier om bibliotekariekompetenser och MIK. Sen kände jag att mitt liv skulle förbättras avsevärt av lite hotellrumshäng, tystnad och godis så då gjorde jag det. Kvällen avslutades med ett Kulturkollomöte och en sen och något förvirrad promenad genom stan. Nu är jag på plats i hotellrummet igen, har kollat igenom planen inför imorgon och ser väldigt mycket fram emot intressanta seminarier och möten då.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.