The unhooneymooners av Christina Lauren

När nästan alla blir magsjuka på Olives systers bröllopsfest tvingas Olive åka på smekmånad med brudgummens brorsa som också råkar vara hennes ärkefiende. Visst låter det som en rätt fånig grundförutsättning och visst är det lite så, men det funkar och det är ändå huvudsaken.

The unhooneymooners är en charmig, lättviktig och mysig läsupplevelse om motsatser som attraherar, familjekärlek som går utöver det mesta och det där lilla med att hitta sig själv förstås. Jag gillar både Olive och Ethan och till och med Olives lite smått påträngande familj. Jag gillar den här boken helt enkelt.

Och just det, inläsningen är bra, men epilogen där Ethan plötsligt är berättaren är lite mystisk just för att Ethan plötsligt är berättaren…

THE UNHOONEYMOONERS
Författare: Christina Lauren
Förlag: Simon & Schuster (2019)
Inläsare: Cynthia Farrell, Deacon Lee

1 svar på ”The unhooneymooners av Christina Lauren”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.