Bra saker: Tv-serier trots allt

Det här med tv-serier har alltid, sen barndomen varit en av mina riktigt bra saker. Jag har fått så mycket ut av dem, förälskat mig i så många skeenden och karaktärer, gått upp i dem. De senaste åren har det dock varit lite sådär med orken, jag får inte till intresset och kämpaglöden (bara det att det behövs kämpaglöd nu för tiden…) för att se något som utmanar. Jag ser enkla saker, sånt som får mig att skratta och koppla av. Det ska inte föraktas, men jag saknar att orka det andra. Jag skriver mer om allt det här på Kulturkollo idag.

Och det positiva? Det bra i allt detta? Jo, men det är ju rikedomen i allt jag sett (kolla här bara!) och så är det att de väntar på mig alla de där serierna. När jag orkar igen så finns de där och jag känner mig trygg i att detta bara är en svacka, vi kommer att återförenas jag och tv-serierna och det kommer att bli episkt.

Det här är en av de bra saker jag skriver om under december 2019. Alla bra saker (från alla år av bra saker) hittar du här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.