En bra sak – att köpa böcker utan dåligt samvete

Jag har trots allt några böcker här hemma och hade egentligen inte tänkt köpa fler på ett tag, men så föll himlen ner och de yttersta dagarna var över oss. Eller något. Huvudpoängen här är att bokhandlarna börjat få det kämpigt och det kan jag inte tåla stillasittande. Eller jo, stillasittande tar jag mig an problemet kan man säga. Jag bor inte på en plats med en egen bokhandel och alltså får jag nöja mig med att stötta bokhandlare som jag söker mig till i vanliga fall när jag besöker städerna där de finns.

Igår bad jag om tips (på Instagram och Facebook) på böcker att köpa och idag har jag skickat iväg beställningarna till The English bookshop och Science fiction-bokhandeln. Det blev Hamnet av Maggie O’Farrell, det blev de två avslutande delarna i Holly Blacks serie om fevärlden, det blev en del annat jag fått tips om och det blev några böcker till min inbitne mangaslukare här hemma. Bild på hela rasket kommer naturligtvis vad det lider, när böckerna är hemma. Och lugn, har du tips på annat jag bara måste läsa så är det fritt fram att lämna dem i kommentarerna, nu är dammluckorna öppna, bokshoppingen stannar med all säkerhet icke här.

Fler bra saker från förr hittar du här, här, här, och här

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.