Bra sak – Påskgodis

Som jag längtar tillbaka till förra årets kontrovers om Cloettas ändrade recept på påskägg. Att få rasa över något så världsligt och litet, jag vill göra det igen! Men i år knaprar jag marsipanägg och mandelägg istället och visst, de är godare än originaldragéerna någonsin var. Jag har alltså inget att gnälla över alls. I min egen lilla värld har jag det riktigt bra, så länge jag inte tänker för mycket på det och de som finns bortom den bubblan. Så jag gör inte det just nu, tänker för mycket alltså.

Gott godis och god påskläsning har jag och önskar jag er alla.

Fler bra saker från förr hittar du här, här, här, och här.

2 svar på ”Bra sak – Påskgodis”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.