Just nu och sen

Idag är det inte bara nationaldag, det är också första lördagen i månaden vilket betyder en Just nu-rapport på Kulturkollo. Mina och våra kulturella aktiviteter just precis nu kan du läsa om här, var gärna med och berätta om vad du gör just nu också!

Jag konstaterar också just nu att det är sommar och att jag bör presentera eventuella sommarprojekt på bloggen. Ett sådant blir det och det har förstås med Hilary Mantel och Thomas Cromwell att göra. Den 14 augusti ges sista boken i serien, Spegeln och ljuset, ut och jag ägnar sommaren åt att läsa och rapportera inifrån just The mirror and the light. Dessutom tänker jag återpublicera några av mina tidigare inlägg i ämnet, något kommenterade och i vissa fall något omskrivna. Sommaren bjuder således Cromwelltisdagar från nästnästa vecka ända fram till och en bra bit in i augusti.

Utöver det blir det förstås en del texter om annat jag läst, det kommer rulla på som vanligt i den takt sommarlunken tillåter.

4 svar på ”Just nu och sen”

    • Jag håller med dig om pocketutgåvorna, de lockar verkligen till läsning, jag får hålla mig själv tillbaka för att inte köpa dem också… Jag tycker verkligen att du ska läsa om Wolf hall och sen bege dig djupare in i berättelsen med de andra böckerna, vi får kanske göra sällskap i Cromwells krets framöver 🙂

      Svara
    • Fint att höra att någon ser fram emot dem förutom jag, jag hoppas och tror att det kommer bli intressant läsning för Cromwell/Mantel-fantasterna.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.