Just nu i november 2020

Låtom oss idag fira att vi överlevt flera dagar av den förfärligaste av månader! Fira första lördagen i månaden gör man bäst genom att fokusera på det som är bra och det som pågår precis just nu, det är sen gammalt.

Just nu…
… läser jag: inte som jag tänkt de sista fabulösa sidorna av Kathleen Kaufmanns Hag, inte heller myser jag med Matt Haigs roliga och tänkvärda The humans. Nej, jag råkar (nåja, jag är ju inköpare på biblioteket, det kan ha något med saken att göra) stå först i den långa kön till senaste boken om Ruth Galloway som anlände biblioteket i veckan. Således ägnar jag all min lästid åt Elly Griffiths Irrbloss.

… ser jag på: Barry fortfarande (långsamt pga tungt och bra) och Last week tonight. Och så gamla SNL-sketcher när jag inte orkar annat (=för det mesta).

… lyssnar jag på: Silver in the woods av Emily Tesh förtrollande, lågmäld skogsfantasy som lockar mig till betydligt mycket mer lyssnande än jag är van att vilja.

… längtar jag efter: Advent, december, ljus, lussekatter och sen vår och mer ljus och hopp om livet.

Svara gärna du också och titta in hos Anna, Fanny, Linda och Ulrica och och se vad de gör just nu.

1 svar på ”Just nu i november 2020”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.