Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie Mackesy

Det finns inte väldigt mycket att säga om den här boken – det är en konstbok med tänkvärda citat och en berättelse om ett barn och några djur. Den är fin, med ett fint budskap om att älska sig själv och andra och man lämnas med en varm känsla i maggropen. Är man cynisk och bitter som jag är så lämnas man också med en känsla av att det är för mycket, att en klokhet om dagen kanske hade räckt. Men det spelar nog mindre roll, också cyniker behöver manglas med trevligheter och budskap ibland.

Och bilderna! Om bilderna, såväl de skissiga som de färglagda har jag verkligen bara lovord. De är fenomenalt fantastiska, jag älskar dem och av dem får jag aldrig nog.

POJKEN, MULLVADEN, RÄVEN OCH HÄSTEN
Författare: Charlie Mackesy
Förlag: Forum (2021)
Översättare: Uje Brandelius

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.