Just nu i maj 2021

Det är faktiskt helt galet fantastiskt att vi tagit oss in i maj månad äntligen. Nu pratar vi vår på riktigt, nästan sommar. Jordgubbssäsongen (årets bästa tid!) nästa! Det är naturligtvis också pollen och elände och alldeles för mycket att göra, men det spelar ingen roll – årets vackraste och hoppfullaste månad är här.

Just nu…
… läser jag: In an absent dream som är fjärde delen i Seanan McGuires serie om barnen som kliver genom dörrar till olika fantastiska världar. Jag läser också The nighthawks som förstås är senaste Ruth Galloway-deckaren av Elly Griffiths.
… ser jag på: Taskmaster (engelska förlagan till Bäst i test) och klipp på YouTube, mer än så orkar jag inte koncentrera mig kring.
… lyssnar jag på: fåglar! Jag tog en promenad härom kvällen och det var verkligen alldeles magiskt med all fågelsång.
… längtar jag efter: jordgubbar, sommarlov och fotbolls-EM.

Svara gärna du också och titta in hos Anna, Linda, och Ulrica och och se vad de gör just nu.

10 svar på ”Just nu i maj 2021”

  • Haha, nej man behöver inte tycka lika om allt 😉 Jordgubbar och sommarlov är ändå det viktigaste och det bästa, fotbollen bara bonus.

   Svara
  • För mig också. Jag försöker läsa Tana French också, men hon är inte lika produktiv och heller inte lika lättläst (om än bra) så jag brukar spara de läsningarna tills jag har mer tid. Elly Griffiths böcker kastar jag mig dock över. Har inte läst hennes historiska deckarserie än, men har lånat hem första delen så den blir nog läst snart den också.

   Svara
  • Verkligen! Jag har inte semester förrän sent i juli, men sommarlovet ger ändå en annan rytm och att få ge sig hän åt en fotbollsturnering ger en helt egen sorts vila.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.