En allvarsam lek av Sally Thorne

Jag älskar verkligen det här! Älskar!

En allvarsam lek handlar om Lucy och Josh och deras hatkärlek på arbetsplatsen (förlag) och senare också i privatlivet. Jag tycker om henne och hur hon är och inser saker om sig och jag tycker om honom och hur han är trots alla sina svårigheter. De må vara elaka mot varandra till en början, men de är egentligen två riktigt snälla människor och det tycker jag om.

Jag vet inte vad mer jag ska säga. En allvarsam lek är en sorts sexig och romantisk komedi i bokform och som sagt, jag älskar det!

EN ALLVARSAM LEK
Författare: Sally Thorne
Förlag: Harper Collins (2019)
Översättare: Maja Willander, originaltitel: The hating game

Omslagsbilden är hämtad från Harlequin-utgåvan av boken som är mycket snyggare än den jag läst…

2 svar på ”En allvarsam lek av Sally Thorne”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.