Just nu i juni 2021

Jag älskar försommar och liljekonvaljer och småfåglar och allt det som är runt oss just nu. Det här är min allra bästa tid, allt som är bra är här eller ligger framför. Det är nästan fascinerande hur någon som inte får gå på sommarlov kan älska skolavslutningstider så mycket…

Just nu…
… läser jag: lite mindre efter en närmast manisk läsmånad i maj. Jag läste väldigt mycket jättebra då, men jag la också väldigt många timmar på det och det blev lite mycket. Nu är jag lite mer lugn i läsandet och hoppas att jag ska njuta mer av det jag faktiskt läser. I läshögen just nu ligger En evighet från dig av Jenny Colgan och En vacker dag av Tomas Bennerhed.
… ser jag på: ingenting, men om bara någon liten vecka gör jag inte annat än tittar – på fotbolls-EM. Fotbollsturneringar brukar funka som finfina nervarvare inför semestern för mig och i år planerar jag att njuta rejält. Planen är att se varenda match som inte spelas när jag behöver jobba.
… lyssnar jag på: Mest småfåglar, och så grannar som lägger all sin tid på att reparera och testköra gräsklippare (= den sortens grannar jag inte önskar någon).
… längtar jag efter: ingenting. Jag har till och med kommit över min första liter svenska jordgubbar (svindyra, men jag är rätt billig i drift i övrigt) så jag är nöjd. Min bästa tid är nu och så vidare.

Svara gärna du också och titta in hos Anna och Linda och och se vad de gör just nu.

4 svar på ”Just nu i juni 2021”

  • Skönt att slippa de grannarna 😉 Och fågelkvittret kan du förhoppningsvis ta del av på promenader eller så.

   Svara
 1. Tomas Bannerheds bok är en bok att äga. Jag tyckte väldigt mycket om den, läste e-bok och nu har jag köpt dem till hyllan. Tror det är en bok i din smak 🙂

  Svara
  • Jag långsamläser den nu lite varje morgon och den är fantastisk. Jag har också insett att jag vill än och att det är en perfekt presentbok till kommande födelsedagar.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.