Just nu i september 2021

Vardag igen och jag har visst glömt hur man gör… Jag är fortfarande djupt inne i börja jobba igen efter semestern-chocken, men nu när jag gjort två veckor borde det väl sätta sig snart. Hoppas jag… September är hur som helst en av mina bästa månader, kanske till och med den bästa (på grund av krispet i luften, färgerna, allt!). Jag håller tummarna för att vi går in i en solig och vacker höst och så avrapporterade jag härmed vad jag ägnar mina vakna timmar åt när jag inte jobbar, skjutsar barn och gör sånt där som måste göras.

Just nu…
… läser jag: Åsa Larssons andra bok om Rebecka Martinsson, Det blod som spillts. Jag är lite efter alla andra, men det känns bara bra med den här serien eftersom jag inte behöver vänta på någon bok som jag förstått att ni andra gjort. Jag läser också En engelsk romans av Niina Mero, men är precis bara i början så jag vet inte vad jag tycker än.
… ser jag på: Masterchef Australia och Great british bake-off, det är så trött jag är om kvällarna, men det var å andra sidan sånt jag såg på semestern också…
… lyssnar jag på: Trädsus och tystnad helst.
… längtar jag efter: Att sova och att landa i vardagsrutinerna.

Svara gärna du också och titta in hos Anna, Linda och Ulrica och och se vad de gör just nu.

9 svar på ”Just nu i september 2021”

  • Jag ser fram emot när den extralånga inkörningsperioden är över för mig också, jag har ju bara varit igång två veckor så det finns hopp…

   Svara
 1. Jag har inte riktigt orkat med matlagnings-tv på många år. Men å andra sidan så ser jag på så fruktansvärt lite tv ändå så jag är inte den rätta att fråga om tv eller serier alls.

  Svara
  • Masterchef Au och bake-off är ungefär det enda jag orkat i tv-väg (förutom Last week tonight med John Oliver) de senaste åren. Önskar att jag orkade mer och annat, men det får vara som det är.

   Svara
 2. Jag fattar inte. Jag har jobbat i tre veckor och känner mig som en urvriden disktrasa. Så segt att komma tillbaka efter den här sommaren.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.