Shipped av Angie Hockman

Shipped är en romantisk berättelse av fiender blir vänner och sen kära-slaget. Det finns en hel del sådana och den här utmärker sig genom att vara ovanligt mysig och snäll. Henley och Graeme är nämligen inte fiender eller ovänner egentligen, det handlar om missförstånd och att de inte alls känner varandra.

Henley är en hårt arbetande marknadsföringsstrateg (eller vad man nu ska kalla det hon gör) på ett kryssningsföretag. Hon får plötsligt möjlighet att tävla om en tjänst med en kollega, den till synes överlägsne och dryge Graeme. Kampen om tjänsten äger rum på ett litet kryssningsfartyg och naturligtvis finns det gott om tid att lära känna varandra där.

Jag tycker väldigt mycket om alla inblandade här – Henley och Graeme är båda genuint fina människor, Henley syster Walsh är omöjlig att inte ta till sitt hjärta. Till och med smått irriterande deltagare i kryssningen faller man för. Jag rekommenderar Shipped varmt till alla som vill ha något mysigt, hjärtevärmande och fint. Jag har svårt att tänka mig en bättre verklighetsflykt.

SHIPPED
Författare: Angie Hockman
Förlag: Simon & Schuster (2021)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.