Just nu i april 2022

Den här månaden tänker jag inte bre ut mig om tillvaron, det är som det är och nu är våren här, det får räcka så. Jag går direkt på det kulturella nuet:

Just nu…
… läser jag: en högst märklig blandning av lättsmälta omläsningar, gamla Sayers-deckare, fakta (historia förstås!) och poesi. Poesin är just nu Emily Dickinson som jag egentligen aldrig läst tidigare men nu älskar att lära känna.
… ser jag på: de gamla vanliga tv-programmen (Bäst i test, Mästarnas mästare och de) och lite booktube. Jag hetssåg mig igenom Bridgertons andra säsong i helgen, tyckande om den kommer snart här på bloggen.
… lyssnar jag på: tystnaden (helst)
… längtar jag efter: att den här kylan släpper taget om oss och och lämnar plats för den riktiga våren. Den efterlängtade våren…

Vad gör du just nu? Svara gärna på din egen blogg eller i kommentarerna här och titta in hos Anna, Linda och Ulrica för att se vad de gör just nu.

7 svar på ”Just nu i april 2022”

 1. Åhå, ska jag kanske ta mig an Bridgerton. Jag var lite ljummen till omgång 1 men kanske är det just den sortens verklighetsflykt som jag behöver just nu!

  Svara
    • Om du verkligen inte gillade förra säsongen så tror jag nog inte att du kommer gilla den här heller, men du kan ju alltid testa (om inte annat kan det bildminne grej att se första avsnittet av varje säsong ;-))

  • Jag tycker nog att boken är bättre och stör mig en del på vissa avvikelser de gör i serien (mer om det i min långa text till veckan), men förstklassig verklighetsflykt och trevlig avkoppling är det definitivt.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.