Just nu i juni 2022

Dags för juni månads just nu-inlägg och precis som för alla andra så kan jag konstatera att det är rätt mycket nu. Men det är också rätt mycket bra – annalkande sommarlov och ledighet och vila. Det här är vad jag ägnar mig åt när jag har en ledig stund över:

Just nu…
… läser jag: ingenting. Nej förlåt det var förstås överdrivet dramatiskt, men jag har precis läst ut Tyrannens tid av Magnus Västerbro (riktigt, riktigt bra bok!) och har inte hunnit eller velat ta mig an något nytt. Jag är mellan böcker helt enkelt och hela läsvärlden ligger öppen framför mig. Har du läst något bra på sistone som jag bör testa?
… ser jag på: något avsnitt om kommissarie Lewis framåt kvällen när jag inte orkar läsa mer men inte heller vill gå och lägga mig än.
… lyssnar jag på: kaj-ungarna som bor i grannens skorsten – stackars deras sönderstressade mamma som ska mata hela tiden! Jag lyssnar på annat fågelkvitter också och trädsus och regnsmattret mot rutan. Jag lyssnar på försommaren helt enkelt.
… längtar jag efter: jordgubbssäsongen som jag tror drar igång vilken dag som helst… Och sommarlovet!

Vad gör du just nu? Svara gärna på din egen blogg eller i kommentarerna här och titta in hos Anna, Linda och Ulrica för att se vad de gör just nu.

3 svar på ”Just nu i juni 2022”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.