Alla katter har AST av Kathy Hoopman

Det här är ingen recension eller ens ett försök till analytisk boktext. Det här är ett tips på något som kanske kan ge igenkänning, sötchocker och kanske till och med några skratt. Om du gillar katter och har en människa i din närhet som har autism/Ast så tycker jag att du ska ge den här boken en chans. Här hemma har vi uppskattat den mycket, såväl han med autism som vi föräldrar och storasyster har fnissat förtjust. För oss finns mycket igenkänning (av såväl AST som kattbeteende).

Det finns en bok om att alla hundar har ADHD också, men den kan jag inte gå i god för eftersom jag inte läst den.


Om boken

Titel: Alla katter har AST
Författare: Katy Hoopman
Förlag: Nypon förlag (2016)
Översättare: Karin Avellan

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.