19 april 2024

Just nu i juli 2022

Det är redan ny månad och jag begriper i vanlig ordning inte riktigt var den förra tog vägen. Men juli alltså. Jag har precis haft en oerhört ledig och avslappnad semestervecka och ska nu jobba ett tag innan det är dags för min långa semester bortåt slutet av juli. Jag har ägnat veckan åt väldigt få måsten och mycket läsning. Eftersom jag läste ut den sista av mina utplockade semesterböcker igår så har jag precis påbörjat en ny hög inför de kommande veckorna.

Just nu…
… läser jag: Malibu rising av Taylor Jenkins Reid, Den avgörande striden av Gellert Tamas och Twice shy av Sarah Hogle. Jag har inte kommit särskilt långt i någon av dem men de är noga utvalda så jag räknar med bra lässtunder.
… ser jag på: ingenting, men om bara några dagar börjar fotbolls-EM och då ser jag på det.
… lyssnar jag på: skogsduvor, skator som lär sina ungar att fånga mat (företrädesvis mina jordgubbar…) och allehanda småfåglar (häromkvällen hörde jag rödhaken för första gången och koltrasten sjöng också för mig, det brukar den inte göra hemma, bara i skogen).
… längtar jag efter: ingenting. Det är bra nu.

Vad gör du just nu? Svara gärna på din egen blogg eller i kommentarerna här och titta in hos Anna, Linda och Ulrica för att se vad de gör just nu.

2 tankar på “Just nu i juli 2022

  1. Malibu Rising läste jag förra sommaren och tyckte mycket om! Så klokt sagt om längtan. Det är faktiskt rätt bra här också, så varför längta till något annat.

    1. Nu har jag kommit en bit in i Malibu rising och jag tror nog att jag kommer tycka mycket om den också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.