Just nu i september 2022

September är en av mina favorittider på året, kanske till och med min allra bästa månad. I år har jag bestämt mig för att verkligen njuta av allt septembrigt till vardags. Någon bokmässa blir det inte för mig i år, främst eftersom jag inte längtar alls. Som det känns nu är mina mässdagar över, men förhoppningsvis kommer jag på andra tankar ett annat år. Den här september ska dock fyllas med höstluft, läsning, promenader, en ensam hotellhelg och stresshantering (livet som mamma till ett barn med autism är aningens krävande just nu). Jag rör mig helst stilla, stilla genom livet för tillfället.

Just nu…
… läser jag: When women were dragons av Kelly Barnhill. Jag har inte kommit långt men hittills är det en bok om kvinnlig vrede och frigörelse som lovar bli såväl arg som rolig.
… ser jag på: näpp. Här orkas inte titta. Härom veckan såg jag dock Crazy rich asians och blev grymt besviken eftersom jag inte gillade alls. Mutter mutter.
… lyssnar jag på: det ständigt hungriga katternas klagosång. Och tystnaden om mornarna på balkongen.
… längtar jag efter: Soliga septemberdagar och lugn.

Vad gör du just nu? Svara gärna på din egen blogg eller i kommentarerna här och titta in hos Anna, Linda och Ulrica för att se vad de gör just nu.

11 svar på ”Just nu i september 2022”

 1. Hoppas också på soliga septemberdagar, men i den här delen av landet innebär typ varenda månad regn. Har också galet svårt att hitta fokus just nu, men hoppas hitta lugnet. Det får bli lättsmälta texter och serier …

  Svara
 2. September brukar vara en fin månad och jag hoppas också på sol. Jag brukar vägra jacka ända till september, och strumpbyxor vägrar jag så länge det går men någon gång i september blir det för kallt att vara barbent.

  Svara
  • Ja, jag älskar dem! Men jag är för frusen för att vägra jacka, jag kryper gladeligen in i den och skalar av när det blir för varmt (vilket det ofta blir framåt dagen än).

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.