Just nu i oktober 2022

Först och främst så är det helt sjukt att vi redan går in i oktober idag. Jag hade mitt projekt att njuta av allt september eftersom jag älskar just september men inte brukar hinna hänge mig åt allt fantastiskt. Det var väldigt bra att jag gjorde det till ett projekt annars hade månaden bara svischat förbi som vanligt. Jag har njutit, men det har ändå gått väldigt fort hit.

Just nu befinner jag mig på ett hotellrum i min närmaste stad. Ibland gör jag så eftersom jag har insett hur fantastiskt skönt det är att få stirra in i vita väggar och inte behöva göra någonting ibland. Jag skriver här, läser lite och njuter lugn och ro och tystnad.

Just nu…
… läser jag: något jag ännu inte bestämt. Jag har läsplattan med mig, men ingen påbörjad bok, det är lite som att ha en hel oöppnad påse favoritgodis att välja fritt ur, lyx! Den senaste boken jag läste ut var Sommarregn av Sarah Moss. Den var riktigt bra, mer om det till veckan.
… ser jag på: gamla deckarserier och annat som råkar visas på tv. Det är en av mina allra bästa saker med mina hotellhelger, att titta på såna där nostalgigrejer utan att det gör något att tiden går. Jag har tagit upp stickningen igen också och det är väldigt vilsamt att sticka och tittlyssna på tv samtidigt.
… lyssnar jag på: tv, tystnad och lite poesi (i form av en samling Emily Dickinson-dikter).
… längtar jag efter: ingenting särskilt. Allt är lite intensivt just nu, det är mycket med jobbet och skolan, men i den här stunden spelar inte det någon roll. Lördagar är orosfri tid dessutom så jag är väldigt nöjd här och nu.

Vad gör du just nu? Svara gärna på din egen blogg eller i kommentarerna här och titta in hos Anna, Linda och Ulrica för att se vad de gör just nu.

10 svar på ”Just nu i oktober 2022”

    • Det rekommenderas verkligen om man har möjlighet. Man kommer bort från alla måsten och får lättare att bara vila utan dåligt samvete.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.