Just nu i maj 2023

Jag är lika överväldigad av våren varje år. Det är fascinerande faktiskt hur mycket mer jag känner när träden slår ut och småfåglarna flockas än när de inte gör det. Och det är intressant att det tydligen inte är möjligt att bli van. Jag är lika förälskad i våren i år som alla andra år.

Just nu…
… läser jag: Den stora utställningen av Marie Hermansson, men den får nog stå tillbaka nu när jag fått hem Levande och döda av Christoffer Carlsson från biblioteket. Som jag längtat efter den!
… ser jag på: Masterchef Australia, förra årets säsong (men det har blivit ganska sorgligt efter att min favorit-domare Jock Zonfrillo gick bort tidigare i veckan). Lugnet hittar jag i att stirra ut i skogen i hopp om att få se en ekorre…
… lyssnar jag på: fågelkvitter, myrstackar, naturen!
… njuter jag av: allt!
… längtar jag efter: jag är väldigt tillfreds här och nu, men sommarlov för familjens ungdomar och lite semester skulle förstås inte kännas helt fel.

Vad gör du just nu? Svara gärna på din egen blogg eller i kommentarerna här.

Just nu-inlägget är en tradition från Kulturkollo-tiden och några av mina medskribenter därifrån brukar också skriva, titta in hos Anna, Linda och Ulrica för att se vad de gör just nu.

9 svar på ”Just nu i maj 2023”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.