Allt vi aldrig kom över av Lucy Score

Varning för en inte så himla fyndig sågning av en bok som inte heller är så himla fyndig.

Allt vi aldrig kom över är verkligen inte en bra bok, inte ens i sin genre. Den är illa skriven, den är förfärligt fånig, alla karaktärer är dåligt framskrivna och allt blir galet tillrättalagt mot slutet. Varför jag läste ut den? Ja säg det, envishet kanske. Jag får väl också vara ärlig med att jag skumläste rätt mycket den sista tredjedelen.

Ja hur som helst. Det handlar om Naomi som lämnat sin fästman vid altaret och åkt för att hjälpa sin syster. Hon upptäcker att systern är lika usel som vanligt när hon finner sig bestulen på allt och med ansvar för en elvaårig systerdotter hon inte hade en aning om fanns. Hon träffar Knox, ortens surmule och lottomiljonär. De bråkar, de får ihop det, de bråkar, de har massor av sex osv. Och så blir det lite mysterium och skottskador och kidnappningar och explicita sexäventyr och…

Nåja, jag gläds över att jag lånade boken på biblioteket och alltså inte betalat för den och så gläds jag över att veta att det här är en serie jag inte behöver läsa vidare i.


Om boken

Titel: Allt vi aldrig kom över
Författare: Lucy Score
Förlag: Printz publishing (2023)
Översättare: Sabina Söderlund
Första delen i en serie.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.