It happened one summer av Tessa Bailey

Det här är en bok för den som vill ha sin romantik på det lite amerikanska sättet (jag är medveten om att detta inte stämmer med hela verkligheten men låt mig vara lite yvig här) – hjälplös hjältinna lär känna sig själv och gör typ något av sitt liv (här: renoverar en bar). Surmulen, stark, ensamvarg till hjälte arbetar med något manligt (här: fiskare) och ägnar resten av tiden åt att vara surmulen, stark och ensamvarg. Tills de möts. Då är de osams en stund innan de har massor av sex och blir kära. Något småttigt händer som verkar förstöra allt, sen blir de ihop igen och börjar prata om att skaffa barn. The end.

Jag ska inte säga att jag hatar det, det gör jag inte. Jag har riktigt svårt för allt beskyddandet, men framförallt hur oerhört mycket explicit sex de har och att de pratar så jäkla mycket när de ligger. Det är så pinsamt! I övrigt är det här en helt ok tidsfördriv en tråkig dag. För den som gillar sånt här (och inte är så pryd) är det nog bättre än så.


Om boken

Titel: It happened one summer
Författare: Tessa Bailey
Förlag: Avon Books (2021)
Första boken i en serie.

2 svar på ”It happened one summer av Tessa Bailey”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.