A rogue of one’s own av Evie Dunmore

Vi är tillbaka i Oxford (och lite i London), året är 1880 och Lucy ser ut att äntligen lyckas tillskansa sig aktier i ett publiceringshus som ska säkerställa att hon och hennes suffragett-grupp äntligen ska kunna ta nästa steg för Saken. Tyvärr ställer sig Tristan, Lord Ballentine, i vägen och det är inte första gången det händer.

Jag gillar den här bokserien och jag var förtjust i Lucy redan när jag läste Bringing down the duke. Tristan är också en fröjd att lära känna och deras relation är fin. Och ändå känner jag mig aldrig riktigt fångad. Kanske är aldrig insatserna särskilt stora? Jag tror dock att mitt största problem boken är att vänskapsgruppen hamnar såpass mycket i skymundan. I Bringing down the duke var det förvisso Anabelles kärlekshistoria som stod i förgrunden, men centrumpunkten var alltid gruppen av vänner. Här är de knappt med och jag saknar dem.

En som är med är i alla fall Baudica, den coolaste katten som dessutom får spela huvudrollen i slutuppgörelsen.


Om boken

Titel: A rogue of one’s own
Författare: Evie Dunmore
Förlag: Piatkus (2020)
Andra delen i en serie, första delen heter Bringing down the duke.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.