Just nu i december

Jag har precis kommit ur en period där jag bara orkat läsa böcker ur Sagan om Isfolket och det är ju mysigt på sitt sätt, men det är otillfredsställande också när man vill orka läsa på riktigt. Nu hoppas jag att jag kommit över puckeln, jag tror det, det känns lite lustfyllt att plocka med en tänkt julläsning i alla fall.

Just nu…
… läser jag: All I want for christmas av Joanna Bolouri, en julkomedi om Nick som tvingas ta jobb som tomte och om lille Alfie som kommer till honom med en önskan om att hans mamma ska bli lycklig igen. Jag har inte kommit så långt än, men den verkar lovande och jag hoppas att jag ska gilla den lika mycket som jag gillade Jag kommer hem till jul.
… ser jag på: tredje säsongen av The Good place på Netflix, alldeles lagom avkoppling med lite sälta.
… lyssnar jag på: fortsättningen på Silver in the woodDrowned country.
… längtar jag efter: julefrid, ledighet och alla sorters godis jag planerar att tillverka och sen äta framöver.

Svara gärna du också och titta in hos Anna, Carolina, Fanny, Linda och Ulrica och se vad de gör just nu.

1 svar på ”Just nu i december”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.