Andlös

20130423-170900.jpg

Jag är kluven…

Å ena sidan är Andlös en intressant historia om en värld, en stad (eller flera) och en människa däri. Det är svininfluensarädsla realiserad och människor som slutar andas av sig själv. Det är trovärdiga tankar om vad som skulle kunna bli om, utifall att. Det är riktigt tungamänniskoöden och relationer.

Å andra sidan det hoppiga berättandet. Det är förvisso linjärt men helt plötsligt har berättelsen hoppat flera dagar framåt vilket betyder att jag aldrig känner att jag är riktigt delaktig. Och så är det för lite relationer och dialoger, så många beskrivningar. Och så gillar och förstår jag inte huvudpersonen Leni…

Jag gillar och stör mig på Andlös om vartannat så kontentan blir ett medelbetyg, tror jag…

Vill du läsa någon som är lite mer säker på sin sak? Swedish Zombie gillar.

Andlös av Mattias Ronge. Ordfront

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.